A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában

• A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában

A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában

A csapat Veronica Martin Design Studio bemutatta a projektet a rekonstrukció házak Ottawa, Kanada. A kétszintes új kiterjesztés és garázs részeként tervezett 80 éves épületben. A fő célja az építészek volt integritásának megőrzése és eredeti jellegét, a ház, így a szükséges tervezési elemeket egy 4 tagú család számára. A földszinten található egy nyitott konyha, étkező és nappali.

A központban a tér egy étkezőasztal 14 fő. Fölötte lógott egy hatalmas lámpa, és látható a kandalló előtt, amely vonzza a látogatókat a mélység a tér. Összefoglalás konyhai fali áll készülékházak, mely körülveszi a főzési zóna márvány tetején a központban. A másik végén a terem egy nappali TV szerelt a tetején a fal, borított fák. A hálószobába úgy lett kialakítva, mint egy privát hely a kikapcsolódásra családok elfoglalt életét. Így, miközben a klasszikus elemeket, a ház, az építészek keresett bővíti kapacitását előnyeit a modern design. Fotó: Urszula Muntean Photography

A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában A kétszintes kiterjesztése a privát otthon Kanadában